Selecteer een pagina

WIE IS MAUVADI?

WERKGEBIED

Brabant

Regio: Breda, Bergen op Zoom, Roosendaal, Etten-Leur & Tilburg.

Zeeland 

Heel Zeeland 

Welkom op mijn website! Graag stel ik me aan jullie voor. Mijn naam is Maurice, ookwel bekend als DJ Mauvadi. Mijn passie voor muziek en het DJ vak begon op mijn 12 jarige leeftijd. Toen ik een DJ plaatjes zag draaien op een feest en de feestgangers liet dansen was ik verkocht. Ik besloot om een eigen draaiset te kopen. Na vele uren oefenen kocht ik mijn eerste speakers en lichten waardoor ik drive-in shows kon gaan verzorgen op verschillende feesten in Zeeland.

Op mijn 16e heb ik voor het eerst in een discotheek gedraaid in Goes. Dit smaakte naar meer en ik ging steeds meer feesten draaien binnen en buiten Zeeland. Hieruit is mijn bedrijf Mauvadi DJ & Drive-in Shows ontstaan.

Ik verzorg drive-in shows op verschillende feesten en partijen zoals verjaardagen, jubileumfeesten, studentenfeesten, bedrijfsfeesten, bruiloften etc. Ook ben ik los als DJ in te huren om jouw feest onvergetelijk te maken.

In 2018 heb ik met 3 collega DJ’s The Wedding DJ opgericht. The Wedding DJ is een concept waarbij we alleen bruiloften verzorgen met een geheel eigen concept. We zijn het enige DJ bedrijf dat alleen is gericht op bruiloften. Benieuwd naar The Wedding DJ? Neem eens een kijkje op de website www.theweddingdj.nl.

Ben je benieuwd naar wat allemaal mogelijk is op jouw feest? Neem dan contact op via de contactpagina.

Maurice

Mauvadi DJ & Drive-in Shows

× Hallo! Klik hier voor direct contact via WhatsApp.